Contact :  0471 58 77 35
E-mail : info@mieke-interieur.be
 
 
  Werkwijze
 
 
KLEUR- & INTERIEURADVIES
Geef kleur aan je interieur

Onderschat de kleur van een interieur niet. Dit wordt beïnvloed door het juiste palet aan verfkleuren, behangkeuze en stoffering zoals gordijnen, daglicht, verlichting en decoratie.
Gebaseerd op vaste elementen in de ruimte wordt u geadviseerd over het gebruik van kleuren in de gevraagde ruimte(s), het plafond, de ramen, de deuren,…
Het kleuradvies wordt visueel ondersteund door het gebruik van kleurenwaaiers en beeldmateriaal.

Rekening houdende met vaste elementen in de ruimte wordt u geadviseerd over de optimale indeling van de ruimte. Verder wordt u geadviseerd over de verlichting, het meubilair, de raambekleding,…

Het advies wordt visueel ondersteund aan de hand van beeldmateriaal en stalen.
ONTWERP & REALISATIE
Persoonlijk & op maat

Tijdens ons eerste gesprek leren we elkaar kennen ... vooral uw levenswijze, voorkeur en persoonlijke smaak zijn belangrijke gegevens die zullen bijdragen tot een mooi ontwerp en uiteindelijk een prachtig interieur.
We bespreken uw budget, uitvoeringstermijn en de prestaties die u van mij kunt verwachten.
Het is heel belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten om een perfect resultaat te behalen, hebben we beiden een goed gevoel dan volgt stap twee.
Tijdens onze tweede afspraak presenteer ik u het voorontwerp als eerste bouwsteen samen met presentatiematerialen zoals stalen en afbeeldingen zodat het concept visueel wordt ondersteund. Op deze manier krijgt uw interieur vorm en zal ons ontwerp ook verder groeien.
Na de goedkeuring van het ontwerp wordt er een gedetailleerde offerte opgemaakt.

Nu begint het echte werk. Niet voor u, want ik zal persoonlijk de uitwerking van uw interieur begeleiden tot de volledige oplevering. Tijdens de werken houd ik u continu op de hoogte van de evolutie.

Na de voltooiing van het werk volgt een evaluatie en finaal de oplevering. Het is pas een geslaagd project als we beiden tevreden zijn.
 
DECORATIE INTERIEUR & FEEST
Stijlvol wonen en feesten

Sta je op het punt om een privéfeest, huwelijk, workshop, home-party, babyborrel, communie… te organiseren, of wil je je interieur mooi en persoonlijk aankleden zonder grote werken uit te voeren, dan ben ik je ideale partner.

Iedereen heeft zijn verschillende wensen en eisen en elk feest heeft zijn specifieke reden. Een uitgebreid of een beperkt budget, ik maak het toegankelijk voor iedereen en met een persoonlijke benadering.

Ik zorg voor een geslaagd, onvergetelijk en persoonlijk eindresultaat.
 
 

Decorating golden rule: Live with what you love

 
 
 

Mieke Van den Berghe
Patotterijstraat 19
9250 Waasmunster
Contact :  0471 58 77 35
E-mail : info@mieke-interieur.be